Innokin Sverige

Innokin Sverige och Vape i Sverige: Vet du vad det är?

Gillar du att vape? Inte så konstigt, den trendiga populära aktiviteten har exploderat i Sverige de senaste åren. Innokin Sverige är en ledande aktör inom vape-branschen – men vem eller vad är egentligen Innokin? Låt oss ta en titt…

Vad är Innokin?

Innokin är en ledande tillverkare av E-cigg och vapingprodukter. Deras produkter erbjuder den modernaste tekniken, designen och kvaliteten av vaping-utrustning som krävs för att nå dina vapingmål. Innokin Sverige är en av de bästa webbutikerna för vapingutrustning och produkter som finns, fyllda med några av de senaste och mest innovativa produkterna på marknaden. Företaget grundades år 2011, med företagets grundläggande ideal att ”skapa teknik som gör det enklare för alla att ta hand om sina hälsa, förbättra prestandan och påskynda inkubationen av ett hälsosammare livsstil”

Förutom detta har Innokin även gjort Australien, Kina och USA till några av de största marknaderna för sina produkter. Innokin Sverige förblir en av de äldsta och mest experter på E-cigmarknaden, och deras produkter har blivit ett lysande föredöme inom vapingindustrin.

Vad är vaping?

Vaping betyder att man andas in vapen istället för rök. Det sker med hjälp av en apparat som innehåller någon form av uppvärmd vätska och som består av nikotin. Vätskans smak och nikotinberoende kan väljas efter eget tycke. Några välkända ingredienser som används i vätska inkluderar propylenglykol (PG) och vegetabilisk glycerin (VG). När vätskan är upphettad, skapar den en ånga att andas in och pusta ut.

Varför ska du vape?

De största fördelarna med vaping är att det är ett mer hälsosamt sätt att njuta av e-juicer som innehåller nikotin. Det finns även vapingprodukter som är helt nikotinfria, som kan vara idealiska för de som försöker sluta röka.

Förutom att det är hälsosammare än att röka är vaping också mycket prisvärt. I stället för att fylla upp hela paket cigaretter behöver man bara fylla på vapingprodukten med e-vätska. Du kan dessutom få en bredare palett av smaker än du kan hitta med cigaretter.

Vilka är de populäraste vapingprodukter?

Innokin erbjuder ett stort sortiment av de senaste vapingprodukterna. Deras Sceptre-kit är ett bra val för nybörjare, eftersom det är lätt att använda och har reglerbara strömmar för att justera värme och ånga.

Innokin Sverige erbjuder också CoolFire Mini 45W som kan ersätta både dina cigaretter och vattenpipan samtidigt. Den kan hantera att vapourisera nicotine salt upp till 12 Watts. Kitet kan ställas in från max 24 till 45W.

E-juice är också väldigt populärt, och har ett brett utbud av smaker, inklusive fruktsmaker, tobaksmak och mentol. Oavsett din personliga smak så finns det massor av utvärderingar att ta del av när det gäller vaping-juicer.

Konklusion

Innokin Sverige är den ledande trenden inom vaping-industrin och erbjuder ett brett utbud av moderna produkter som kan hjälpa dig att njuta av den lilla extra som du vill ha. De produkter som erbjuds är säkra och hjälper användarna att njuta av smaken fullt ut. Oavsett om du vill ha ett nybörjarkit, e-juice eller större prestanda så har Innokin något som passar dina behov.