Vandy Vape Sverige

Vandy Vape Sverige – Vape i Sverige

Vandy Vape har under de senaste åren blivit ett välkänt varumärke i Sverige! Och med god anledning. Vandy Vape är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter som gör att användarna upplever ett helt nytt vapingupplevelse.

Det unika med Vandy Vape är deras unika och mångfacetterade produkter och innovationer. Vidare har deras produkter utsett att vara speciella för att ge vapingentusiaster de verktyg som de behöver för att skapa en unik personlig vapesom passar för dem. Det kan handla om allt från att välja rätt hölje, utväxlare, knappar eller atomizers för att skapa sin egen egen vapes. Vandy Vape Sverige erbjuder en rad olika vapingprodukter som är väl värda att titta närmare på.

Några exempel är: Vandy Vape Maze: Maze är enatomizer som är specialdesignad för att ge ökad och bättre luftflöde. Luftflödet maximeras med regainering som görs av fyra lysdioder vilket gör att enheten kan producera maximalt dampar. Vandy Vape Pulse BF Squonk – det här är den senaste versionen från Vandy Vape och det perfekta valet för alla vapeentusiaster som letar efter en Squonk mod. Den har en CNC-behandlad fasad som ger en modern finish och ett unikt utseende. Det har även ett lockbart bottenventilnät för galler som tillåter vapingen att ta sig från 85 W.

Vandy Vape Statemant: Det nya StateMent-uttaget från Vandy Vape är ett 24 mm drivhjul med Wall Wrap Wire-teknik som ger en helt ny nivå av smak och prestanda. Den innovativa ”Wall Wraping Wire Coil” använder en rad forskjölade kablar som är omslutna av en rad ställbara lysdioder. Den har ett även samma flödesmässiga direkt drag som närmaste de bästa konventionella trådar som finns tillsammans med en konisk luftström som är framtagen för att få det bästa från både smak och rumhalt.

Vandy Vape Phobia: Det tog lång tid för Vandy Vape att utveckla denna RDA som har stil och även stort dampningutbud. Den har en speciell mix av 316 stål och ultem som ger den en modern konstruktion. Om du är lite svag för ”Styrka feber” kan du slå till på den här RDA. Den har tre revolutionära luftbrak i olika typer. Då du kan gå med två eller tre lufthål samt väljer mellan seven differeta luftstorlekar.

I slutet av dagen ger Vandy Vape dig rätt produkt för att matcha din livsstil och stil. Oavsett om du är en erfaren vapingentusiast eller nybörjare, är Vandy Vape Sverige ett måste och ett av de bästa valen för att njuta av en obegränsad vapingupplevelse!