Vape E-vätskor

Vape E-vätskor i Sverige

För några år sedan var det ovanligt att höra människor tala om vape e-vätskor och vad det är. Men nuförtiden, när e-cigaretter har blivit mycket populära, har vi fått se en stor ökning av människor som använder vape e-vätskor. Beteendet att andas in damm från e-cigaretter har redan blivit accepterat av de flesta människor, såsom företag, både i Sverige och världen över. Detta ökade intresse för ”vapen” har gjort det möjligt för företag och producenter att utveckla och tillhandahålla olika sorters vape e-vätskor för marknaden.

Vape e-vätskor är speciella reservoar som används för att innehålla ett ämne som används med atomiseraren. Atomiseraradoren är en teknologi som används för att producersa ånga, som kan konsumeras som rök. När e-vätskan är placerad runt atomiseraren, som det ska vara, producerar atomiseraren ånga för konsumtion. Vape E-vätskor brukar kallas ”E-juice”, ”juice slurry” eller ”apv juice”.

Juice slurry är inte samma sak som rök, eftersom det som ångas liknar vanliga ånga i stället för röken. Den ånga som produseas från juicen kan ha olika smaker, såsom söt, sur, mint, arom, eller andra smaksatt juice. E-juicen är inte spritöl, men vissa ingredienser som används för att framställa juice kan innehålla alkohol.

Ingredienserna som används för att laga juice är Propylenglykol (PG) och vegetabilisk glycerin (VG). PG-basen används för att skapa mer ånga, samtidigt som VG-baserad e-juice är fler löddrande och ger löddrig tjock rök. PG-baserad e-juice är oftare förknippad med företagsmärken, bland annat Johnson Creek eller Hangsen, för att inte nämna några. Juicer som använder VG-baserad e-juice, som Halo eller Space Jam, ger mer forskning för att få det bästa av båda världar.

Vätskan som används in vape e-juice är vanligen såld i allmänna smaker, som citrus, frukt, vanilj, mentol, choklad, tobak, marshmallow och andra smaker. Mellan olika vätskeproducenter finns det ibland vansinnekombinationer som kan producera oemotståndliga smaker. Vätskebutiker såsom Vape E-vätskor är fyllda med många olika sorters vätska som finns för kreativa vapare att kombinera och experimentera med.

När det gäller itus att välja juice, beror det på smakpreferens. Vapare tillåts njuta av processen, experimentera och njuta av sina framgångar. Grundregeln när man väljer juice är att försöka att hitta en smak eller smakkombination som man skulle njuta av och hitta en smak som är bekväm för ens egen smak. Vintermänniskor kan köpa juice med fyllig tobaksfinish; som Strix e-juices serien. Fruktsystrar går ofta för söt, citrus eller jordgubbsinfuserad e-juice; som Nicotine River’s Cotton Candy e-juice.

Det är uppenbart att ett stort utbud av juice finns på marknaden idag. Juice förbättras dagligen och är populära bland veteraner och nybörjare. Det är den perfekta tiden att ta del av denna industri och välja rätt vape e-juice som ska användas. Vad som är viktigt att ta reda på är vilken juice som kan hjälpa till att uppnå en förvånande ångupplevelse. Om du letar efter den rätta juicen, försök att leta efter en e-juice som har balanserad smaksättning, den rätta PG/VG-blandningen, avsedda proporsjoner och den rätta ångmängden som är nödvändiga för att maximera din vapesession.

För att sumera upp, Vape e-vätskor är dammprodukter som används för att producera ånga. Det finns olika typer som används beroende på smaksättning, ingredienser och ånga-producerande förmåga. Visst är det genomtänkt att välja den rätta juice för att tidigare njuta av en överlägsen ångupplevelse.