Vape Shop Stockholm Sweden
Välkommen till min Vape Shop i Stockholm. Som nybliven mångfaldig pristagare är det för mig ett privilegium att dela med mig av det jag lärt mig om vaping i Sverige.

Jag startade min första butik 2008 som Sveriges första vapebutik och den har haft förmånen att hjälpa åskådare på höga och låga platser att övergå till e-cigaretter och vaping. Min aktivitet har vuxit till att inkludera över 20 andra butiker och runt 45 heltidsanställda, därav är jag Sveriges ledande och mest etablerade vape-kedja.

Vape Shop Stockholm Sweden erbjuder jag ett brett utbud av välkända vapemärken. Jag försöker alltid att ha ett sortiment som är fräscht, aktuellt och i enastående skick för mina kunder. Du kan hitta premiumprodukter, e-juice och vapingrelaterade tillbehör i butiken. Jag har också ett fält av experter som kan hjälpa dig med alla dina frågor och att hitta rätt produkt för dina behov.

Som långvarig medlemm i vapemålningen har jag skaffat en inblick i vilket utbud som passar bäst för lokala vapingentusiaster som deltar i evenemang runt om Sverige. Jag pratar också med lokala organisationer och jag deltar när det är möjligt. Jag är engagerad i att stödja southsidescene och inre stadens vape-gemenskap och jag är tacksam över att ha ett starkt stöd för alla personer som har anslutit sig till detta inomhlation.

Kvaliteten på det föremål som tillhandahålls av min butik och alla produkter som inkluderas är en av mineffekterna. Jag har arbetat med ett antal olika tillverkare över åren och har tagit fram ett sortiment som stöder både nya vepare, men även de som använder vaping som en regelbundet återkommande upplevelse. Varumärken som Neaty, Wicked Elixir och Vaping BAD har alla varit ett stöd för min butik.

Jag är också medveten om de olika lagstiftningsrestriktioner som stöder vaping och alla säkerhetsfrågor kopplade till det. Min butik är certifierad för säkerhet och regler för produktions- och produkthaveri. Jag följer alla lagar och regler som bör följas av vapingregim och jag arbetar för att hålla vaping som ett säkert alternativ för personer över hela världen.

Som ett exempel följer min butik också det generella lagen om att inga vapen, föremål eller ingredienser får säljas till barn eller ungdomar i Sverige under 18 års ålder.

Detta är ett ämne som väcker mycket känslor, men det är viktigt att hålla alla i vapinggemenskapen överens om lagen och vad som är akceptabelt för onlinesamhällen som vaping.

Jag är glad och stolt över att förse vaping-entusiaster med produkter som är av högsta kvalitet. Trots att vapingindustrin har förändrats så mycket de senaste åren så har min passion kvar och jag kommer att fortsätta att samarbeta med lokala organisationer som jobbar för att stödja vaping som en säker upplevelse. Jag gör också i mitt sinne att hjälpa dem som vill tillgå e-ciggarett och vaping som ett alternativ till att röka.