Voopoo Argus xt

Voopoo Argus xt – En mod för vapare i Sverige

Att träffa vänner och familj runt ett bord med mat och dryck är en obestridd del av svensk kultur. Ända sedan 1700-talet har rökare låtsats sig njuta av att röka pipa eller någon form av cigarr. Men eftersom rökning har blivit alltmer socialt oacceptabelt har vapons och andra vaping produkter blivit det självklara valet, och vaping-industrin tar hela tiden större plats.

En av de kända vaping-produkterna är Voopoo Argus xt, modern och användarvänlig mod som ger dig det bästa resultatet av din vapingupplevelse. Voopoo Argus xt är inte bara modern och stylad mod med kraftfulla tons utan även ganska enkel att använda och har också maten batteri stöd med en hel del alternativ. Utöver det kommer Voopoo Argus xt med en hel del andra fördelar som du kan ha nytta av när du vaper.

En stor fördel är designen. Argus’ främre del är smal och har ett modern vågrätt yttre. Den ser stilren ut och på samma gång är den också smidig och lätt att bära med sig. Voopoo Argus XT Mod är tillverkad av hög kvalitet, och själva moden kommer med ett IPX5-skal som skyddar mikro-USB-porten, vilket förhindrar skador.

Eftersom Argus xt är en mod har den ett 5-vägs-micro-USB-laddningssystem som ger större prestanda. För att anpassa Argus till dina egna specifikationer har Voopoo stöd för batterier som kan laddas upp till 220 watt. Argus-moden kommer också med boostkort som ökar temperaturhastigheten och skapar en bättre smak och vattenånga.

Voopoo-moden har funktioner som även låter dig ändra strömutgångar som maxström, strömstyrning (VW), wattläge och temperaturkontroll. Argus Xt-moden har också en del nya funktioner, som intelligent laddningssystem, som håller batterierna laddade med hushållsbruk, vilket ger dig extra säkerhet och flexibilitet.

Voopoo Argus xt har också en hel del säkerhetsfunktioner som skyddar användare från skadliga skador på grund av en oförsiktig användning. Det innebär att Argus jämn motståndsjusteringsskydd, överladdningsskydd, hög ampskydd, kortslutningsavslag och termisk skydd.

Om du är ett fan av vaping i Sverige är Voopoo Argus XT Mod det smarta valet för dig. Med denna mod får du en perfekt vapingupplevelse som är bekväm och säker samtidigt som den ger dig massor av valmöjligheter. Den har också överkomliga priser och är ofta föremål för kampanjer och erbjudanden, så att du får det bästa priset. Du kan också välja mellan många olika smaker eller andra produkter som matchar moden. Om du letar efter en användarvänlig mod som inte bara matchar din vapingstil utan alla dina specifikationer, är Voopoo Argus xt det perfekta valet för dig.