Voopoo Argus xt
Jag har under en lång tid experimenterat med vape mods, och kommer aldrig att tröttna på den sensation att välja ut det perfekta vapen för min vaping stil. Det är att vara Voopoo Argus Xt som har fångat min uppmärksamhet nyligen. Jag har alltid varit en fan av Voopoo’s produkter och föll omedelbart i kärlek med Voopoo Argus Xt. Det är en av de mest attraktiva mods att arbeta med och ger konsumenten flera funktioner. En av de mest imponerande funktionerna är den avancerade gen 2 chipet.

Chipet ger ett lackerat utseende, precisionsbaserad prestanda och extrem långvarig batteritid. Det är en av de mest mångsidiga mods som är ännu anpassningsbarare än de flesta. Med en enkel klickning på mikrokontrollen på modens framsida kan du enkelt justera wattage, volt, prestanda och tidsinställningar. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad kan du justera inställningarna efter dina personliga preferenser. Klicka bara på Voopoo Argus Xt så får du en mod som passar dina behov.

Voopoo Argus Xt är försedd med en 0.96-tums OLED-skärm som gör att den bländar. Monitorn ger dig en detaljerad överblick över din vapingdata, redogör för områden som watt, volt, tidsinställningar, strömdragmoder, temperaturbegränsningar, etc. skärmen uppfyller alla moderna krav som satts för att tillhandahålla ett anpassningsbart och mycket intuitivt gränssnitt för vapingnördar.

Naturligtvis är ytterligare funktioner inte dags för en attraktiv mod, och Voopoo Argus Xt inte ens många. Utrustad med en stor 4000mAh-batteri ger den lång batteritid, som du kan använda för dagar. Förutom detta har den också inbyggd stöd för avancerade railsbombningstekniker. Denna mod ger omedelbar stötkraft och ytterst responsiv vaping. Med den kan du skapa den perfekta puffen i mangånga olika stilar.

Voopoo Argus Xt är utrustad med 510-anslutningar som ger dig flexibilitet att variera mellan meet lätt. Det är även utrustat med säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd. Det skyddar mot alla slags skador som kan uppstå från överhettning avss någon liten teknisk missöde. Dessutom har det ett stöd för pass-through-vapning som gör att du kan använda det även under den tid moden laddas.

Min upplevelse av Voopoo Argus Xt har verkligen varit fantastisk. Moden har förbättrat min vapingupplevelse och levererat många finesser och innovativa funktioner som kompletterar mitt vapingbehov. Den är lätt att förstå, smidig, har fantastisk batteritid och är mycket anpassningsbar. Jag kan inte riktigt bestämma vad jag ska gilla mest.

Om du letar efter en mod som levererar otrolig vapingprestanda, är kompakt, lätt att andvända och anpassningsbar så är Voopoo Argus Xt en mod som du bör överväga. Det ger dig otrolig vapingprestanda, enkel användning och stöd för teknisk avancerad modningsprestanda. Det är definitivt ett mycket värde mod.